MEDITERRÁN TOMBOLA apartmanban+busz***

MEDITERRÁN TOMBOLA apartmanban+busz***

Spanyolország / Costa Blanca

Leírás

Az utazásokra történő jelentkezéshez garantált vásárlási utalványt vásárolhat 2011.02.01-től, a készlet erejéig, illetve visszavonásig.
A részvételi díjak tartalmazzák: a szállást 7 éjszakára, a megadott ellátást, a megadott közlekedési eszközzel történő utazást, transzfereket és a repülőtéri illetéket (repülős utazás esetén), az útlemondási biztosítást, foglalási díjat.
A részvételi díjakon felül fizetendő: Horvátország (12 év felett 2.800 Ft/fő/hét) és Bulgária (2 év felett 2.800 Ft/fő/hét) esetén az üdülőhelyi díj, valamint igény esetén BBP biztosítás köthető, fakultatív programok felár ellenében rendelhetők!
Extra ajánlatunk: Lehetőséget biztosítunk az Ön számára, hogy 10 % felár ellenében a felsorolt üdülőhely közül kizárhasson olyanokat (egyéni és autóbuszos utazás esetén 1 db, míg repülőgépes utazásnál 2 db), ahová nem szívesen utazna. A szállodai elhelyezések esetén, 10% felár ellenében lehetősége van az indulást megelőző 14. napig félpanziós ellátást kérni.
Foglalási feltételek: foglalni (az utalványt az indulási hét 1. napját megelőző 7?14. napja között lehetséges.
Garantált vásárlási utalvány: Amennyiben Ön legalább a részvételi díj 40 %-a összegben ?garantált vásárlási utalvány?-t vásárol, akkor garantáljuk, hogy az Ön által megjelölt típusú utak egyikére biztosítjuk a szabad férőhelyet és az utazás fenti táblázatban megjelölt részvételi díját nem emeljük.
Hasznos tudnivalók: Minden kedvezményes nyaralásnál ? a jelentős árkedvezmény ellenére- teljes értékű szolgáltatást nyújtunk. Az elhelyezés főként a prospektusunkban és egyéb ajánlatainkban szereplő szálláshelyen történik, melynek minősége garantált. Gyermekek részére további kedvezményt nem tudunk biztosítani, kivéve a 2 év alatt, ahol költségmentesen vehető igénybe szolgáltatásunk. A kedvezményes nyaraláshoz minden kiegészítő szolgáltatás (fakultatív programok, autóbérlés, biztosítás stb.) igénybe vehető.

Út leírás

Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás