Astir Beach Laganas***Astir Beach Laganas***Astir Beach Laganas***

Astir Beach Laganas***

Görögország / Zakynthos

Leírás

A szálloda a nyüzsgő Laganas központjától kb. 500 m-re fekszik, kb. 4 km-re a repülőtértől, kb. 7 km-re Zakynthos városától és a kikötőtől. A hotel közvetlenül a homokos tengerparton fekszik. A szállodában központi étterem, bárok (központi bár, medence-snack bár) várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, gyermekpancsoló. A napernyők, napágyak a medencénél és a tengerparton is térítés ellenében vehetők igénybe. Az all inclusive ellátást foglaló vendégek a medencénél a napágyakat térítésmentesen vehetik igénybe. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: széf a recepción, wireless internetezési lehetőség, orvosi ellátás. 

Az egyszerűbb hotelt főként fiataloknak, a nyüzsgést kedvelő utasainknak ajánljuk. 

Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól. 

Ellátás

Reggelis ellátás, mely tartalmazza: reggelis ellátást, az italok térítés ellenében fogyaszthatók.  

Félpanziós ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli és vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, az italok térítés ellenében fogyaszthatók.

All inclusive ellátás, mely 08:00-23:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, fagylalt a gyerekeknek (12 év alatt, meghatározott időszakokban), délutáni tea, kávé, sütemény. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:00 óráig vehető igénybe.)

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással. 
 

 

GroupedTrips

1

Szobák


SINGLE SZOBA

Légkondiciónáló (egyéni)

Fürdőkád

Mini hűtő

Telefon

WC


STANDARD KERTRE NÉZŐ SZOBA

Légkondiciónáló (egyéni)

Fürdőkád

Mini hűtő

Telefon

WC


OLDALRÓL TENGERRE NÉZŐ STANDARD SZOBA

Légkondiciónáló (egyéni)

Fürdőkád

Mini hűtő

Telefon

WC

Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Astir Beach Laganas***Astir Beach Laganas***Astir Beach Laganas***