Rodos Park*****Rodos Park*****Rodos Park*****Rodos Park*****Rodos Park*****Rodos Park*****Rodos Park*****Rodos Park*****Rodos Park*****Rodos Park*****

Rodos Park*****

Görögország / Rodosz

Leírás

A szálloda leírása

FEKVÉS

A szálloda Rodosz városában fekszik, csendes környezetben, 16 km-re a repülőtértől és mindössze egy rövid sétára számos látnivalótól. A legközelebbi tengerpart kb. 800 méterre található.

ELHELYEZÉS

Szobáinak mindegyike légkondicionálóval, széffel, WIFI-vel, minihűtővel, tea- és kávékészítési lehetőséggel, okos Tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt.

Double szoba: 20-24 m2 alapterületű, két egyszemélyes ággyal vagy egy franciaággyal felszerelt.

Double Deluxe szoba: 21-28 m2 alapterületű, parkra, kertre vagy medencére néz. Két nagyméretű egyszemélyes ággyal vagy egy nagy franciaággyal rendelkezik.

Executive Park Suite: 43-50 m2 alapterületű, zöld parkra és/vagy medencére néz. Nappaliból, hálóból és dolgozórészből áll, a fentieken kívül Nespresso kávéfőzővel is rendelkezik.

ÉTEL ÉS ITAL

Reggelis vagy félpanziós ellátással foglalható. A vendégek a hotel különböző éttermeiben és bárjaiban térítés ellenében fogyaszthatnak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Kültéri medence, masszázs, kozmetikai- és testkezelések, fodrászat, fitneszterem segíti a vendégek kikapcsolódását.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Recepció, szobaszerviz (07:00-23:00 óra között) bővíti a szolgáltatások körét. A közelben térítés ellenében lovaglási, búvárkodási lehetőség, valamint golf és teniszpályák adottak. A napernyők és napágyak a tengerparton térítés ellenében használhatóak (2 napágy + 1 napernyő kb. 10 euro/nap).

A szálláshely címe: 12, Riga Fereou Street, Rhodes Town, 85100

A szálloda weboldala: http://rodospark.gr/

Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Rodos Park*****Rodos Park*****Rodos Park*****Rodos Park*****Rodos Park*****Rodos Park*****Rodos Park*****Rodos Park*****Rodos Park*****