Avra Beach Resort Hotel  Bungalows****Avra Beach Resort Hotel  Bungalows****Avra Beach Resort Hotel  Bungalows****Avra Beach Resort Hotel  Bungalows****

Avra Beach Resort Hotel Bungalows****

Görögország / Rodosz

Leírás

A szálloda igazi oázisként van jelen az Ixia üdülőközpontjában, kb. 7 km-re a repülőtértől, kb. 6 km-re Rodosz város központjától, közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton. A bungaló stílusban épült szállodában központi étterem, tengerparti snack étterem, bárok (központi bár, medence és snack bár) várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, gyermekmedence, napozóterasz várják a vendégeket. A napernyők, napágyak, a strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs és sport programok, esti show műsorok, tévészoba gondoskodnak. A lobbyban wireless internetezési lehetőség térítésmentesen áll rendelkezésre. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: mosodai szolgáltatás, internetsarok, mini market.

A jó minőségű szállodát sokszínű szolgáltatásai miatt elsősorban családoknak, fiataloknak ajánljuk.


 

Ellátás

All Inclusive ellátás, mely 07:00-24:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközbeni snackek (pizza, szendvics, sütemények), fagylalt (meghatározott időszakokban), délutáni tea, kávé. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. A szállodában látványkonyha üzemel az ebéd és a vacsora ideje alatt. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:30 óráig vehető igénybe.) 

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.  

GroupedTrips

1

Szobák


DOUBLE ROOM WITH GARDEN VIEW

Légkondiciónáló (egyéni)

Fürdőkád

Hajszárító

Mini hűtő

Széf

Telefon

WC

wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen


KERTRE NÉZŐ CSALÁDI SZOBA

Légkondiciónáló (egyéni)

Fürdőkád

Hajszárító

kb. 30 m²

Mini hűtő

Széf

Kéthálószobás - némelyik ajtóval elválasztott

Telefon

WC

wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen


KERTRE NÉZŐ EGYÁGYAS SZOBA

Légkondiciónáló (egyéni)

Fürdőkád

Hajszárító

Mini hűtő

Széf

Telefon

WC

wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen

Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Avra Beach Resort Hotel  Bungalows****Avra Beach Resort Hotel  Bungalows****Avra Beach Resort Hotel  Bungalows****