Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****

Oceanis Park****

Görögország / Ixia

Leírás

A szálloda leírása

FEKVÉS

A szálloda Ixia-ban fekszik. Rodosz várostól 6 km-re, a rodoszi repülőtértől 10 km-re, a homokos-kavicsos tengerparttól pedig mindössze 300 méterre. Buszmegálló a hoteltől 50 méterre található.

ELHELYEZÉS

239 szobájának mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, széffel, WIFI-vel, minihűtővel, Tv-vel, telefonnal, tea- és kávékészítési lehetőséggel, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Babaágy kérhető.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit (07:00-10:00), késői reggelit (10:00-10:15), ebédet (12:30-14:30), vacsorát (19:00-21:30), valamint a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat. Vacsorához megfelelő öltözet javasolt. Napközben snackételeket kínálnak. A szálloda több bárral rendelkezik. A lobby bárban a 23:00-02:00 óra közötti fogyasztásokért fizetni kell. Előzetes lekérésre a szálloda glutén- és laktózmentes menüt biztosít.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két kültéri medence, gyermekmedence, fitneszterem, soft animáció, asztalitenisz, strandröplabda. térítés ellenében biliárd, kozmetikai kezelések, játékterem és motorizált vízi sportok segítik a vendégek kikapcsolódását.

EGYÉB INFORMÁCIÓ:

24 órás recepció, pénzváltó, csomagmegőrzés, térítés ellenében mosodai szolgáltatások, vásárlási lehetőség, orvosi ügyelet, gyermekfelügyelet, autó-, motor- és biciklikölcsönzés bővíti a szolgáltatások körét. A napágyak és napernyők a medence mellett ingyenesen használhatóak, azonban a tengerparton fizetni kell értük (2 napágy + 1 napernyő kb. 8 euro/nap). A szálloda strandtörülközőt nem biztosít. A WIFI a szobákban és a közösségi terekben is díjmentes.

A szálláshely címe: Sotiros 99, Ialisos 851 01

Szállod honlapja: https://www.hoteloceanispark.gr/en/ 

Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****Oceanis Park****