Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**

Faliraki Bay**

Görögország / Faliraki

Leírás

A szálloda leírása

FEKVÉS

A 2*-os családi hotel csendes környezetben, Faliraki és Kalithea városok között helyezkedik el, 50 méterre a tengerparttól, 15 km-re Rodosz városától és 15 km-re Diagoras repülőtértől.

ELHELYEZÉS

60 szobájának mindegyike légkondicionálóval (kb. 8 euró/nap), bérelhető széffel (kb. 15 euró/hét), bérelhető hűtővel (kb. 17 euró/hét), telefonnal, szatellit Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A szobák 20 m2 alapterületűek. Előzetes lekérésre a szálloda babaágyat biztosít.

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanziós ellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit (08:00-09:30) és a vacsorát (19:00-20:30) italok nélkül. A hotel snackbárral és éjszakai bárral is rendelkezik.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Kültéri medence szolgálja a vendégek kikapcsolódását.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, térítés ellenében autókölcsönzés bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI használata a közösségi terekben ingyenes. A napernyők és napágyak a tengerparton térítés ellenében használhatóak (2 napágy + 1 napernyő kb. 8 euro/nap).

A szálláshely címe: Griechenland, Leoforos Kallitheas 68, Faliraki 851 00

Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**Faliraki Bay**