Elarin Hotel***Elarin Hotel***Elarin Hotel***Elarin Hotel***Elarin Hotel***Elarin Hotel***Elarin Hotel***Elarin Hotel***Elarin Hotel***Elarin Hotel***Elarin Hotel***Elarin Hotel***Elarin Hotel***

Elarin Hotel***

Görögország / Faliraki

Leírás

FEKVÉS

A 3*-os családias hotel csendes környezetben Faliraki városban helyezkedik el, 500 méterre a homokos tengerparttól, 800 méterre Faliraki központjától, 15 km-re Rodosz városától és 20 km-re Rodosz repülőterétől. A közelben számos étterem, taverna, szupermarket, bár, klub és vízi park található.

ELHELYEZÉS

Szobáinak mindegyike légkondicionálóval, ingyenes széffel és WIFI-vel, konyhasarokkal, minihűtővel, Tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A szobákat hetente kétszer takarítják.

ÉTEL ÉS ITAL

Önellátással és reggelis ellátással foglalható. A medence melletti bárban snackételek várják a vendégeket.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Kültéri medence, gyermekmedence várja a pihenni vágyókat.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Kerékpár- és autókölcsönzés, valutaváltó bővíti a szolgáltatások körét. A napernyők és napágyak a medence mellett ingyenesen vehetőek igénybe, míg a tengerparton térítés ellenében használhatóak.

A szálloda weboldal: http://www.elarin.gr/home/en 

A szálláshely címe: Agisandrou street, Faliraki, 85105

Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Elarin Hotel***Elarin Hotel***Elarin Hotel***Elarin Hotel***Elarin Hotel***Elarin Hotel***Elarin Hotel***Elarin Hotel***Elarin Hotel***Elarin Hotel***Elarin Hotel***Elarin Hotel***