Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****

Apollo Blue*****

Görögország / Faliraki

Leírás

A szálloda leírása

FEKVÉS

A hotel Faliraki városában fekszik, közvetlenül a homokos tengerparton. Rodosz óvárosától kb. 15-km-re, míg a rodoszi repülőtértől kb. 20 km-re helyezkedik el. A közelben számos étterem, taverna és bár található.

ELHELYEZÉS

Szobáinak mindegyike központilag szabályozott légkondicionálóval, ingyenes WIFI-vel és széffel, minibárral (érkezéskor vízzel és üdítőitalokkal feltöltve), tea- és kávékészítési lehetőséggel, szatellit Tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A kétágyas szobák 28 m2-esek. Speciálisan felszerelt szoba mozgássérült vendégek számára lekérésre foglalható.

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanziós és all inclusive ellátással foglalható. Az all inclusive ellátás tartalmazza a büfé jellegű reggelit (07:00-10:00), késői kontinentális reggelit (10:00-12:00), ebédet (12:30-15:30), vacsorát (18:30-21:00), éjszakai büfét (22:00-23:30), valamint a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat. A pezsgőért, whiskykülönlegességekért, röviditalokért, habzóborokért, szénsavas ásványvízért és a frissen facsart gyümölcslevekért, valamint minden 24:00 óra utáni fogyasztásért fizetni kell. A szálloda rendelkezik egy a’la carte étteremmel, melyben előzetes foglalást követően a vendégek tartózkodásuk alatt  egyszer ingyenesen vacsorázhatnak. Napközben snackételeket, pizzát, kebabot, palacsintát, gofrit, fagylaltot, süteményeket, gyümölcsöt és kávét kínálnak. A hotelben három bár található.

A félpanziós ellátás csak a reggelit és vacsorát tartalmazza italok nélkül!

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Három kültéri medence, gyermekmedence, fitneszterem, spa-szolgáltatások, játékterem, teniszpálya várja az itt nyaralókat. A vendégek előzetes foglalást követően, tartózkodásuk alatt egyszer ingyenesen használhatják a szaunát, jakuzzit vagy a gőzfürdőt.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Csomagmegőrzés, térítés ellenében szobaszerviz, mosodai szolgáltatások, vásárlási lehetőség és orvosi ügyelet bővíti a szolgáltatások körét. A napágyak, napernyők és a strandtörülközők használatát a szálloda a medence mellett és a tengerparton is ingyenesen biztosítja. A WIFI használata a közösségi terekben és a szobákban is díjmentes.

A hotel honlapja: https://www.apolloblue.gr/ 

Covid-19 elleni intézkedések: https://www.apolloblue.gr/health-and-safety/

A szálláshely címe: Faliraki – Kalithea Str. 85105 Faliraki, Rhodes, Greece

Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****Apollo Blue*****