Minuetto 6

Minuetto 6

Olaszország /

Az ár tartalmazza

Szállás, Ellátás megadott szerint

Az ár nem tartalmazza

Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás

Fekvese

Minuetto 6 + Létszám: 6 | Kabin: 3
Férőhelyek száma kabinban: 6 | Szalon: 2
- 2009-2012
- GPS nyomkövető, mélységmérő
- Kényelmesen berendezett
- Légkondicionálóval felszerelt
- Tágas terasz asztallal

A Minuetto az olasz lakóhajó flotta 3 kabinos zászlóshajója: tágas belső terek és nagy napozóteraszok kívül.
Adatok:
- Férőhelyek száma: 6+2 (3 kabin + szalon)
- Fürdőszoba: 2
- Víztartály: 920 L
- Méret: 13,50 x 4,10
- Akadálymentesített (*lekérésre)
- Az egyetlen Európában, amely mélységérzékelővel is rendelkezik a nagyobb biztonság  érdekében.
Kabinok
A Minuetto minden kabinja kényelmes ágyakkal van felszerelve. Három kabinból kettőben az ágyak átalakíthatóak franciaágyas, vagy 2 külön ágyas elhelyezésre, míg a hajó orrában található franciaágyas kabin került kialakításra. Minden kabin szellőzőrendszerrel, fűtéssel és elektromos aljzatokkal van felszerelve. Minden fürdőszobában mosdó, elektromos WC, 220 V -os aljzat és külön zuhanyzó található.
Szalon/nappali
A tágas belső társalgóban található kinyitható ágy, további két személy elhelyezését biztosítja. Jól felszerelt konyha hűtőszekrénnyel, tűzhellyel, edényekkel. 220V -os elektromos aljzatok. Rádió és MP3 / USB csatlakozás.
Felső fedélzet
A nagy felső fedélzeten kényelmesen elférünk. A kormányállást és a pihenőterület napellenzővel lefedhető, míg a két nagy napozóterasz ideális azok számára, akik az utazás alkalmával élvezni szeretnék a napsütést.

Minuetto 8 + Létszám: 8 | Kabin: 4
Férőhelyek száma kabinban: 8 | Szalon: 2
- 2018-2020
- GPS nyomkövető, mélységmérő
- Kényelmesen berendezett
- Légkondicionálóval felszerelt
- Tágas terasz asztallal

A Minuetto 8+ a lakóhajók flottájának kiemelkedő tagja, melyet úgy tervezték meg, hogy a nyaralás élményét, a kényelem új szintjére emelje. Az innovatív technológiák, a jobb manőverezhetőség és a minőségi felszereltség biztosítja, hogy a fedélzeten töltött idő tökéletes legyen.
Adatok:
- Férőhelyek száma: 8+2 (4 kabin + szalon)
- Fürdőszoba: 2
- Víztartály: 800 L
- Méret: 13,80 x 4,20
Kabinok
A Minuetto 8 minden kabinja kényelmes ágyakkal van felszerelve. Két kabinban franciaágy található, kettőben 2 külön ágy került elhelyezésre, mely igény szerint franciaággyá alakítható. Minden fürdőszobában mosdó, elektromos WC, 220 V -os aljzat és külön zuhanyzó található.
Szalon/nappali
A tágas belső társalgóban, étkezőben található kinyitható ágy, további két személy elhelyezését biztosítja. A panorámaablakok tágassá, levegőssé varázsolják a helységet. A társalgóból közvetlenül elérhető a flybridge. Kiválóan felszerelt konyha nagy hűtőszekrénnyel, főzőlappal, mikrohullámú sütővel, mosogatógéppel, edényekkel. 220V-os elektromos aljzatok. Rádió és MP3 / USB csatlakozás.
Fedélzet/napozóterasz
A kormányállást úgy tervezték, hogy maximális ergonómiát biztosítson, és a hajó összes fő kezelőszerve könnyen elérhető legyen. A fedélzet gyermekekkel érkezők számára is biztonságos a kialakított kapaszkodóknak és biztonsági rácsnak köszönhetően. A tágas flybridge, fix asztallal felszerelt, a szabadtéri napozóteraszon pedig kényelmes párnákon napfürdőzhetünk. A nagy felső fedélzeten mindenki kényelmesen elfér.

Minuetto Electric 8 + Létszám: 8 | Kabin: 4
Férőhelyek száma kabinban: 8 | Szalon: 2
- 2020
- Elektromos motor, GPS nyomkövető, mélységmérő
- Kényelmesen berendezett
- Légkondicionálóval felszerelt
- Tágas terasz asztallal

A Minuetto Electric 8+ lakóhajóját kifejezetten Friuli Venezia Giulia, és Veneto régiójának folyamihajózásához tervezték meg. Az innovatív technológia, a környezettudatosság jegyében biztosítja, a tökéletes kikapcsolódást mindenki számára. A hajót 48 V-os kisfeszültségű villanymotor hajtja, maximális teljesítménye 29 kW. Az elektromos motornak köszönhetően a hagyományos dízelmotorok hangja nem hallható. A fedélzeti technológiai berendezések közé tartozik többek között egy áramfejlesztő, amely szükség esetén automatikusan be-vagy kikapcsol. Akár 5 vagy 6 órát is hajózhatunk folyamatosan, és a fedélzeti számítógép aktiválja a generátort, és a lakóhajó hibrid lesz.
Adatok:
- Férőhelyek száma: 8+2 (4 kabin + szalon)
- Fürdőszoba: 3
- Víztartály: 800 L
- Méret: 13,80 x 4,20 mt
Kabinok
A Minuetto Electric 8 minden kabinja kényelmes, normál hosszúságú (2m) ágyakkal van felszerelve. Az orrban található 2 kabinból az egyik franciaágyas, míg a másik két külön ággyal rendelkezik, mely igény esetén franciaággyá alakítható. A további két kabin közül az egyik franciaággyal felszerelt, míg a negyedikben 2 külön ágy került elhelyezésre, mely igény szerint franciaággyá alakítható. Minden fürdőszobában mosdó, elektromos WC, 220 V-os aljzat és külön zuhanyzó található.
Szalon/nappali
A tágas belső társalgóban, étkezőben található kinyitható ágy, további két személy elhelyezését biztosítja. A panorámaablakok tágassá, levegőssé varázsolják a helységet. A társalgóból közvetlenül elérhető a flybridge. Kiválóan felszerelt konyha nagy hűtőszekrénnyel, főzőlappal, mikrohullámú sütővel, vízforralóval, mosogatógéppel, edényekkel. 220V -os elektromos aljzatok. Rádió és MP3 / USB csatlakozás.
Fedélzet/napozóterasz
A flybridge kormányállása tágas, kényelmesen kialakított, és rendelkezik minden fedélzeti műszerrel, valamint a navigációs térképpel a biztonságos manőverekhez. A fedélzeten van lehetőség kerékpárok, vagy sup elhelyezésére is. Két nagy napozóterasz biztosítja számunkra, hogy hajózás közben élvezhessük a napfényt a lagúnák mesés tájain hajózva. A felső fedélzet szabadtéri részen ülősarokkal és asztallal ellátott étkezősarok szolgálja a kényelmet. A nap végén, vacsoránk elfogyasztása alatt, mindannyian együtt élvezhetjük a kilátást, és a fantasztikus naplementét is. A szabadtéri napozóteraszon kényelmes ülőpárnák, valamint napellenző tartoznak a hajó felszereléséhez. A fedélzeten mindenhol rendelkezésre állnak megfelelő aljzatok a mobiltelefonok, táblagépek, számítógépek és kamerák töltéséhez.

Artablazat

Egyedülállóan izgalmas nyaralás, ahol a természet szépsége, csendje és békéje segít nekünk megélni a pillanat varázsát!

Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Minuetto 6