Szilveszter a Garda tónál***Szilveszter a Garda tónál***Szilveszter a Garda tónál***Szilveszter a Garda tónál***Szilveszter a Garda tónál***

Szilveszter a Garda tónál***

Olaszország / Garda-tó

Az ár tartalmazza

Utazás busszal, Szállás, Idegenvezető, Ellátás megadott szerint

Az ár nem tartalmazza

Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás, Belépők, Fakultatív programok, kötelező Ünnepi vacsora, Idegenforgalmi adó - helyszínen fizetendő

Fekvese

1.nap: Budapest-Padova

Elutazás a kora reggeli órákban Szlovénián keresztül Olaszországba. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, majd megálló Padovában, Szent Antal városában. Sétánk a Prato della Valle világhírű szoborparkjától indul, majd az „Il Santo” bazilikája következik, ahol Szent Antal ereklyéit is megtekintjük. A belvárosban az Egyetem épülete és a Pedrocchi kávéház megtekintésére indulunk majd a Prato delle Erbe terén elfogyaszthatunk egy finom forralt bort is. Városnézésünk után továbbutazás a Garda tó környéki szállásra. Esti érkezés, majd vacsora.


2. nap: Brescia-Sirmione-Bardolino

Reggeli a szállodában, majd utazás Brescia városába, ahol városnézésünk alkalmával megismerkedünk a város nevezetességeivel (Piazza della Loggia, Duomo Nuovo, Rotonda, Capitolium templom), majd továbbutazás a Garda tóhoz. Sirmione a Garda-tóra mélyen benyúló földnyelv végén, a tó déli oldalán fekszik. A város egykori halászfaluból napjaink egyik legnépszerűbb üdülővárosa lett. Séta a hangulatos sikátoros utcákon majd utazás Bardolino városába. Rövid városnézés, majd borkóstoló (Ár: 15,-EUR/fő). Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban. Szilveszteri vacsora és mulatság a szállodában. A szilveszteri vacsora tartalmazza az italfogyasztást (víz, bor, prosecco) is! Élőzene, tombola, játékok hajnalig! 
Menü:
később
 

3. nap: Malcesine-Riva del Garda-Trento

Reggeli a szállodában, majd utazás Malcesinébe, rövid városnézés, (időjárástól függően látogatás a Montebaldo csúcsán) majd továbbutazás a Garda tó északi partjának kisvárosába, Riva del Gardába. A város már a Monarchia idején is Európa legnépszerűbb üdülőhelye volt. A hatalmas hegygerincek övezte, festői tópartot gazdag mediterrán növényzet veszi körül. Rivai kirándulásunk alkalmával azonnal megértjük majd miért is nevezte Goethe a Garda tavat a természet csodájának. Utazás Trento városába, mely a tartomány fővárosa. A magas hegycsúcsok között lévő város az egyike az ország leggazdagabb és legvirágzóbb városainak. Rövid városnézés, majd szabadidő. Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.


4. nap: Verona-Budapest

Reggeli után Veneto tartomány egyik leglátogatottabb városába utazunk. Belvárosi romantikus séta keretében ismerkedünk Rómeó és Júlia városával, Veronával ahol a Piazza Bra, az Aréna, Júlia háza és a Piazza dei Signori lesznek legfontosabb látnivalóink. A déli órákban hazautazás Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

 

Artablazat

Utazás: autóbusszal  Szállás: *** szálloda  Ellátás: reggeli
 
Részvételi díj: 74.900,-Ft/fő Egyágyas felár: 17.000,-Ft/fő 
Biztosítás: 2.280,-Ft/fő Sztornó biztosítás: 2%
Kötelező félpanzió, szilveszteri vacsorával: 39.900,-Ft/fő
 
Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről: 
Monte Baldo felvonó 18-22 EUR (szezontól függően)
 
Felszállási lehetőségek:
Budapest-Déli pu. Koronaőr köz:05:30 
Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km: 06:20
Balatonakarattya-Lukoil: 06:45
Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO: 07:00
Balatonlelle-Marche: 07:35
Nagykanizsa-TESCO parkoló: 08:20
 
Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Szilveszter a Garda tónál***Szilveszter a Garda tónál***Szilveszter a Garda tónál***Szilveszter a Garda tónál***