Ilaria Hotel****Ilaria Hotel****Ilaria Hotel****Ilaria Hotel****

Ilaria Hotel****

Görögország / Zakynthos

Leírás

A szálloda Kalamaki településén található, kb. 4 km-re a repülőtértől, kb. 450 m-re a tengerparttól. A szállodában központi étterem, medence-snack bár várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, napozóterasz és amfiteátrum található. A napernyők, napágyak a medencénél térítésmentesen vehetők igénybe, míg a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. Wireless internetezési lehetőség a recepciónál térítésmentesen vehető igénybe. Térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások: internetsarok, csomagszoba, TV sarok.

A barátságos szállodát elsősorban családoknak és fiataloknak ajánljuk.

Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól.

Ellátás

Reggelis ellátás, mely tartalmazza a reggelit, az italok térítés ellenében fogyaszthatók.

Félpanziós ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli és vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, az italok térítés ellenében fogyaszthatók. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:30 óráig vehető igénybe.)

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

GroupedTrips

1

Szobák


SINGLE SZOBA

Légkondiciónáló (egyéni)

Hajszárító

Mini hűtő

Széf

Zuhanyzó vagy fürdőkád

Telefon

WC


STANDARD SZOBA

Légkondiciónáló (egyéni)

Hajszárító

Mini hűtő

Széf

Zuhanyzó vagy fürdőkád

Telefon

WC

Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Ilaria Hotel****Ilaria Hotel****Ilaria Hotel****