Golden Coast Resort****Golden Coast Resort****Golden Coast Resort****Golden Coast Resort****Golden Coast Resort****Golden Coast Resort****

Golden Coast Resort****

Görögország / Zakynthos

Leírás

A szálloda Kipseli városában található, kb. 10 km-re a repülőtértől, közvetlenül a tengerparton. A szállodában központi étterem, a’la carte étterem, bárok (lounge bár, medence bár) várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, napozóterasz és gyermekmedence található. A napernyők, napágyak a medencénél térítésmentesen állnak rendelkezésre, míg a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe. A szórakozásról hetente egyszer görögest gondoskodik. Wireless internetezési lehetőség és internetsarok a lobbyban térítésmentesen vehető igénybe. A szálloda naponta három alkalommal térítésmentesen Tsilivi városába shuttle busz járatot biztosít. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: szobaszervíz, mosodai szolgáltatás, orvosi ellátás.

A szállodát elsősorban családoknak és pihenni vágyó utasainknak ajánljuk.

Fontos információk:

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.

Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól. 

Ellátás

Félpanziós ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggelit és vacsorát, az italok térítés ellenében fogyaszthatók.

All inclusive ellátás, mely 08:00-23:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, késői reggeli (térítés ellenében vehető igénybe, előzetesen jelezni kell az igényt), ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délelőtti és délutáni snack (meghatározott időszakban), fagylalt (meghatározott időszakban). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. Az a’la carte étterem szolgáltatásai térítés ellenében vehető igénybe. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:00 óráig vehető igénybe.)

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

 Szeretnénk tájékoztatni Utasainkat, hogy a strandtörölköző külön fizetendő, díja 5 € /fő, a tisztítás 1€/fő.

GroupedTrips

1

Szobák


TENGERRE NÉZŐ JUNIOR LAKOSZTÁLY

Légkondiciónáló (egyéni)

Hajszárító

kb. 25 m²

Mini hűtő

Széf

Zuhanyzó

Papucs

Telefon

WC

wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen


JUNIOR LAKOSZTÁLY

Légkondiciónáló (egyéni)

Hajszárító

kb. 25 m²

Mini hűtő

Széf

Zuhanyzó

Papucs

Telefon

WC

wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen


FAMILY ROOM LOFT WITH SIDE SEA VIEW
Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Golden Coast Resort****Golden Coast Resort****Golden Coast Resort****Golden Coast Resort****Golden Coast Resort****