Filoxenia Hotel****Filoxenia Hotel****Filoxenia Hotel****Filoxenia Hotel****

Filoxenia Hotel****

Görögország / Zakynthos

Leírás

A nyugodt környezetben elhelyezkedő szálloda Tsilivi városában található, kb. 8 km-re a repülőtértől. Zakynthos városa kb. 4 km-re található. A hotel a homokos tengerparttól kb. 1,5 km-re fekszik, a partra shuttle busz közlekedik (meghatározott időszakokban, térítésmentesen). A szállodában központi étterem, bárok (központi bár, medence bár) várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekpancsoló és napozóterasz található. A napernyők, napágyak a medencénél térítésmentesen, míg a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. A szálloda strandtörölközőt térítésmentesen biztosít. A szórakozásról animációs programok, esti show műsorok gondoskodnak. A lobbyban wireless internetezési lehetőség térítésmentesen vehető igénybe. Térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások: csomagszoba. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: mosodai szolgáltatás, internetsarok, pénzváltási lehetőség, orvosi ellátás, autóbérlési lehetőség. 

A szállodát azon kedves utasaink figyelmébe ajánljuk, akik pihenésre vágynak és nem bánják, hogy a tengerpart messzebb helyezkedik el. 

Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól.

 

 

Ellátás

All inclusive ellátás, mely 7:30-23:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délutáni snackek (pl. mini szendvicsek), délutáni tea, kávé, sütemény, fagylalt (gyermekeknek - meghatározott időszakban). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. Az étterem heti három alkalommal tematikus estet tart a szállodában. Az étteremben speciális étel, menü igényelhető. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:30 óráig vehető igénybe.)

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással. 

GroupedTrips

1

Szobák


STANDARD SZOBA

Légkondiciónáló (egyéni)

Hajszárító

kb. 24 m²

Széf

Zuhanyzó vagy fürdőkád

Telefon

WC

wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen


EGY HÁLÓSZOBÁS CSALÁDI SZOBA

Légkondiciónáló (egyéni)

Hálószoba

Hajszárító

kb. 29 m²

Széf

Zuhanyzó vagy fürdőkád

Telefon

WC

wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen


KÉT HÁLÓSZOBÁS CSALÁDI SZOBA

Légkondiciónáló (egyéni)

Hajszárító

kb. 45 m²

hall

Széf

Zuhanyzó vagy fürdőkád

Telefon

WC

wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen


DOUBLE SUPERIOR ROOM 2+1
Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Filoxenia Hotel****Filoxenia Hotel****Filoxenia Hotel****