Astir Palace****Astir Palace****Astir Palace****

Astir Palace****

Görögország / Zakynthos

Leírás

A szálloda a nyüzsgő Laganas központjától kb. 500 m-re található, kb. 4 km-re a repülőtértől, kb. 7 km-re Zakynthos városától és a kikötőtől. A hotel közvetlenül a homokos tengerparton fekszik. A szállodában központi étterem, bárok (központi bár, medence-snack bár) várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, gyermekpancsoló. A napernyők, napágyak a medencénél és a tengerparton is térítés ellenében vehetőek igénybe. Az all inclusive ellátást foglaló vendégek a medencénél a napágyakat térítésmentesen vehetik igénybe. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: wireless internetezési lehetőség, TV szoba, pénzváltó, autóbérlés, konferenciaterem, orvosi ellátás. 

Az egyszerűbb hotelt főként fiataloknak, a nyüzsgést kedvelő utasainknak ajánljuk. 

Saját besorolás: 3*

Fontos információ:

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy egyes szolgáltatások a testvér szállodában az Astir Beach Hotel 3*-ban vehetők igénybe. 

Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól. 

Ellátás

Reggelis ellátás, mely tartalmazza a reggelit, az italok térítés ellenében fogyaszthatók.


Félpanziós ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli és vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, az italok térítés ellenében fogyaszthatók.


All inclusive ellátás, mely 08:00-23:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:00 óráig vehető igénybe.)

Egyes étkezések és szolgáltatások a testvérszállodában az Astir Beach Hotel 3*-ban vehetők igénybe.


Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

 

GroupedTrips

1

Szobák


SINGLE SZOBA

Légkondiciónáló (egyéni)

Fürdőkád

Hajszárító

kb. 20 m²

Mini hűtő

Széf

Telefon

WC


STANDARD KERTRE NÉZŐ SZOBA

Légkondiciónáló (egyéni)

Fürdőkád

Hajszárító

kb. 25 m²

Mini hűtő

Széf

Telefon

WC


OLDALRÓL TENGERRE NÉZŐ STANDARD SZOBA

Légkondiciónáló (egyéni)

Fürdőkád

Hajszárító

kb. 25 m²

Mini hűtő

Széf

Telefon

WC


TENGERRE NÉZŐ STANDARD SZOBA

Légkondiciónáló (egyéni)

Fürdőkád

Hajszárító

kb. 25 m²

Mini hűtő

Széf

Telefon

WC

Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Astir Palace****Astir Palace****