Irene Palace****Irene Palace****Irene Palace****Irene Palace****

Irene Palace****

Görögország / Rodosz

Leírás

A szálloda Kolymbia városban található, kb. 30 km-re a repülőtértől és kb. 27 km-re Rodosz város központjától és a jól ismert Lindostól, kb. 100 m-re a homokos/aprókavicsos tengerparttól. Kolymbia város központjától kb. 3 km-re található. A szállodában központi étterem, bárok (lounge bár, medence/snack bár) várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, gyermekmedence, napozóterasz és játszótér várják a vendégeket. A napernyők, napágyak és strandtörölközők a medencénél térítésmentesen állnak rendelkezésre, míg a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe. A szórakozásról animációs és sport programok, esti showműsorok gondoskodnak. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: mosodai szolgáltatás, wireless internetezési lehetőség, pénzváltás, mini market, orvosi ellátás.

A változatos szolgáltatással rendelkező szállodát elsősorban kisgyermekes családoknak ajánljuk.

Fontos információ:

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket. 

Ellátás

All inclusive ellátás, mely 07:00-23:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snackek, fagylalt (gyerekeknek, meghatározott időszakban). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. A szállodában speciális étrend, menü igényelhető. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb.  21:00 óráig vehető igénybe.)

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

 

GroupedTrips

1

Szobák


TENGERRE NÉZŐ SUPERIOR SZOBA

Légkondiciónáló (egyéni)

Erkély

Hajszárító

kb. 25 m²

Mini hűtő

Széf

Zuhanyzó vagy fürdőkád

Telefon

WC

wi-fi internet kapcsolat térítés ellenében


TENGERRE NÉZŐ STANDARD SZOBA

HEGYRE NÉZŐ STANDARD SZOBA

HEGYRE NÉZŐ SUPERIOR SZOBA

Légkondiciónáló (egyéni)

Erkély

Hajszárító

kb. 25 m²

Mini hűtő

Széf

Zuhanyzó vagy fürdőkád

Telefon

WC

wi-fi internet kapcsolat térítés ellenében

Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Irene Palace****Irene Palace****Irene Palace****Irene Palace****