Athena Hotel***Athena Hotel***Athena Hotel***Athena Hotel***Athena Hotel***Athena Hotel***Athena Hotel***Athena Hotel***Athena Hotel***Athena Hotel***Athena Hotel***Athena Hotel***

Athena Hotel***

Görögország / Rodosz

Leírás

A szálloda leírása

FEKVÉS

A szálloda Rodosz-városban található, 200 méterre a tengerparttól, sétatávolságra a város szívétől, ahol számos szórakozási és vásárlási lehetőség is adott a kulturális látnivalókon kívül. A repülőtér 12 km-re fekszik.

ELHELYEZÉS

A hotel szobáinak mindegyike modern berendezéssel, egyénileg szabályozható légkondicionálóval (09.15-ig díjmentes), ingyenes WIFI elérhetőséggel, minihűtővel, szatellit Tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel, valamint bútorozott erkéllyel felszerelt. Babaágy kérhető. A szobák mérete kb. 20 m2.

ÉTEL ÉS ITAL

Reggelis ellátással foglalható, az étkezés büfé rendszerben történik és italok nélkül értendő. Előzetes lekérésre a hotel gluténmentes menüt biztosít. A medence mellett snackbár található, ahol a fogyasztás térítés ellenében lehetséges.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Kültéri medence, Tv-szoba szolgálja a vendégek kikapcsolódását. A tengerparton külön díj ellenében motorizált vízi sportok kipróbálására is van lehetőség.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, csomagmegőrző, pénzváltó, autóbérlés, orvosi ügyelet, gyermekfelügyelet bővíti a szolgáltatások körét. A medencénél a napágyak és napernyők ingyenesen vehetők igénybe. Széf a recepción bérelhető.

A hotel honlapja: http://athenahotel.gr/ 

Koronavírus elleni intézkedések: http://athenahotel.gr/coronovirus-update-covid-19/ 

A szálláshely címe: 27th G. Leontos Street, Rhodes town, 85100

Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Athena Hotel***Athena Hotel***Athena Hotel***Athena Hotel***Athena Hotel***Athena Hotel***Athena Hotel***Athena Hotel***Athena Hotel***Athena Hotel***Athena Hotel***Athena Hotel***