Gouves Waterpark Holiday Resort*****Gouves Waterpark Holiday Resort*****Gouves Waterpark Holiday Resort*****Gouves Waterpark Holiday Resort*****Gouves Waterpark Holiday Resort*****Gouves Waterpark Holiday Resort*****

Gouves Waterpark Holiday Resort*****

Görögország / Kréta

Leírás

A szálloda kb. 17 km-re található Heraklion repülőterétől, Gouves városában fekszik, Hersonissos központjától kb. 8 km-re, kb. 300 méterre a homokos-aprókavicsos tengerparttól. A szállodában központi étterem, bárok (központi lobby bár, snack bár, medence bár, café tengerparti bár), ázsiai a’la carte étterem (előzetes foglalás szükséges) és diszkó várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence, vízipark, mini vízipark, kültéri zuhanyzó és amfiteátrum található. A medencénél a napernyők és a napágyak térítésmentesen, a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. A strandtörölközők letét ellenében állnak rendelkezésre. Wireless internetezési lehetőség a lobbyban térítésmentesen áll rendelkezésre. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: mosodai szolgáltatás, mini market, konferenciaterem, pénzváltás, orvosi ellátás.

A hangulatos szállodát elsősorban családos utasaink figyelmébe ajánljuk.

Fontos információk:

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket. 

Saját besorolás: 3*+ 

Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól. 

 


Ellátás

All inclusive ellátás, mely 07:30-23:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snackek, délutáni tea, kávé és sütemény, fagylalt (meghatározott időszakokban). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. A szállodában egy ázsiai a’la carte étterem található, melyet a vendégek a tartózkodás alatt egy alkalommal térítésmentesen igénybe vehetnek, azonban előzetes foglalás szükséges. A szállodában speciális menü, étrend igényelhető. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:30 óráig vehető igénybe.) 

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.  

GroupedTrips

1

Szobák


CSALÁDI SZOBA

Légkondiciónáló (egyéni)

Hálószoba

Hajszárító

Mini hűtő

Minibár

Széf

Zuhanyzó vagy fürdőkád

Telefon

WC


CSALÁDI LAKOSZTÁLY

Légkondiciónáló (egyéni)

Hálószoba

Hajszárító

kb. 30 m²

Mini hűtő

Minibár

Széf

Zuhanyzó vagy fürdőkád

Telefon

WC


FAMILY SWIM UP ROOM

Légkondiciónáló (egyéni)

Hálószoba

Hajszárító

kb. 30 m²

Mini hűtő

Minibár

Széf

Megosztott medence kapcsolat

Zuhanyzó vagy fürdőkád

Telefon

WC


STANDARD SZOBA

Légkondiciónáló (egyéni)

Hajszárító

Mini hűtő

Minibár

Széf

Zuhanyzó vagy fürdőkád

Telefon

WC

Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Gouves Waterpark Holiday Resort*****Gouves Waterpark Holiday Resort*****Gouves Waterpark Holiday Resort*****Gouves Waterpark Holiday Resort*****Gouves Waterpark Holiday Resort*****