Pylea Beach***Pylea Beach***Pylea Beach***Pylea Beach***Pylea Beach***Pylea Beach***Pylea Beach***Pylea Beach***Pylea Beach***

Pylea Beach***

Görögország / Kremasti

Leírás

A szálloda leírása

FEKVÉS

A szálloda Kremasti és Ialyssos városok határán található, a tengerparttól csupán egy út választja el. Ialyssos városközpontjától 1 km-re, a repülőtértől 5 km-re, a kikötőtől 7 km-re, Rodosz városától pedig 9 km-re helyezkedik el.

ELHELYEZÉS

50 szobájának mindegyike tenger felé néző, és egyénileg szabályozható légkondicionálóval, bérelhető széffel, WIFI-vel, szatellit Tv-vel, telefonnal, minihűtővel, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel, valamint erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A szobák kb. 18 m2-esek.

ÉTEL ÉS ITAL

Reggelis vagy félpanziós ellátással (reggeli és vacsora italok nélkül) foglalható. A büfé jellegű reggeli 07:00-10:00 óra között fogyasztható, míg a vacsorát 19:00-21:00 óra között kínálják. A szálloda rendelkezik a’la carte étteremmel, illetve több bárral is.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Kültéri medence, gyermekmedence, játszótér, könyvtár, Tv-szoba, biliárd, internetsarok szolgálja a vendégek kikapcsolódását. Tengerpartja kiválóan alkalmas szörfözésre és egyéb vízi sportok űzésére.

EGYÉB INFRMÁCIÓ

24 órás recepció, orvosi ügyelet bővíti a szolgáltatások körét. A napágyak és napernyők használata a medence mellett és a tengerparton is ingyenes. A hotel strandtörülközőt kérésre biztosít.

A szálláshely címe: Episkopi Beach Ialyssos, Ialisos 851 01

A szálloda weboldala: https://www.pyleahotel.com/ 

Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Pylea Beach***Pylea Beach***Pylea Beach***Pylea Beach***Pylea Beach***Pylea Beach***Pylea Beach***Pylea Beach***Pylea Beach***