Memphis Beach***Memphis Beach***Memphis Beach***Memphis Beach***Memphis Beach***Memphis Beach***Memphis Beach***Memphis Beach***Memphis Beach***Memphis Beach***Memphis Beach***Memphis Beach***

Memphis Beach***

Görögország / Kolymbia

Leírás

leírás

FEKVÉS

A szálloda Kolymbiában helyezkedik el, körülbelül 200 méterre a homokos-kavicsos tengerparttól, 30 km-re a repülőtértől és egy rövid sétára Kolymbia központjától, ahol számos bolt, kávézó, étterem és szórakozóhely található.

ELHELYEZÉS

Szobáinak mindegyike légkondicionálóval (térítés ellenében, 7 euró/nap), fizetős WIFI-vel, minihűtővel, Tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A standard szobák 20-23 m2-esek, a családi szobák pedig 29 m2 alapterületűek, egy légterűek.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátással foglalható. A görög és nemzetközi konyha fogásait felvonultató főétkezések büféasztalos rendszerben kerülnek felszolgálásra: reggeli (07:00-10:30 a medencénél lévő étteremben), ebéd (12:30-14:30 a medencénél lévő étteremben), vacsora (19:00-21:00 a főétteremben). Az ebéd és a vacsora alatt helyi csapolt sör, csapolt bor, üdítők és gyümölcslevek fogyaszthatóak. A medencénél lévő bárban 15:00-18:00 óra között kávé, tea, sütemény, 14 éves korig gyermekek részére jégkrém, 11:00-23:00 óra között helyi alkoholos és alkoholmentes italok, kávé, tea, üdítők, csapolt sör, bor, szeszes italok, 20:30-23:00 óra között koktélok kaphatóak. A palackozott víz, dobozos üdítőitalok, palackozott bor és nemzetközi alkoholos italok térítés ellenében fogyaszthatók.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két kültéri medence, gyermekmedence, fitneszterem, röplabdapálya, asztalitenisz, játszótér, Tv-szoba. térítés ellenében biliárd, internetsarok és a tengerparton vízi sportok segítik az aktív kikapcsolódást. A vendégeket heti egy alkalommal görög esttel szórakoztatják (júniustól szeptemberig).

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, autó- és motorbérlés, vásárlási lehetőség bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI a szálloda egész területén térítés ellenében vehető igénybe. Széf a recepciónál bérelhető. A napágyak és napernyők a medence mellett ingyenesen, míg a tengerparton térítés ellenében használhatóak (2 napágy + 1 napernyő kb. 10 euró).

A szálláshely címe: Kolymbia 851 03

A szálloda weboldala: www.memphishotel.gr

Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Memphis Beach***Memphis Beach***Memphis Beach***Memphis Beach***Memphis Beach***Memphis Beach***Memphis Beach***Memphis Beach***Memphis Beach***Memphis Beach***Memphis Beach***Memphis Beach***