Avra Beach****Avra Beach****Avra Beach****Avra Beach****Avra Beach****Avra Beach****Avra Beach****Avra Beach****Avra Beach****Avra Beach****

Avra Beach****

Görögország / Ixia

Leírás

FEKVÉS

A szálloda Ixia turisztikai régiójában található, közvetlenül a kavicsos tengerparton. A repülőtértől kb. 6 km-re, Rodosz központjától kb. 5 km-re fekszik. A helyi busz megállója az épület előtt található. A közelben számos étterem, taverna, bár érhető el.

ELHELYEZÉS

A hotel 264 szobája egy főépületben és hat bungaló-blokkban található. A szobák mindegyike légkondicionálóval (06.15-09.15 között ingyenes), WIFI-vel, bérelhető széffel, minihűtővel, szatellit Tv-vel, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval és erkéllyel vagy terasszal felszerelt.

A kétágyas szobák (Double Garden View) 21 m2-esek és a kertre néznek, a családi szobák (Family Room Garden View) pedig 33 m2-esek, a bungalókban helyezkednek el és szintén kertre néző kilátással rendelkeznek.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátással foglalható, mely kontinentális reggelit (07:00-09:30), büfé jellegű ebédet (12:30-14:30), és vacsorát (19:00-21:30) tartalmaz. Napközben snackételeket, szendvicset, pizzát, fagylaltot, kávét, teát és süteményeket kínálnak. A tengerparti bárban 10:00-24:00 óra között -, míg a fő bárban 19:00-24:00 óra között lehetséges a korlátlan fogyasztás.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Kültéri medence, gyermekmedence, asztalitenisz, teniszpálya, strandröplabda, játékterem, internetsarok, miniklub, nappali- és esti animációs programok szolgálják a vendégek kikapcsolódását. A közelben térítés ellenében vízi sportok is űzhetőek.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció és üzletek bővítik a szolgáltatások körét. A napernyők és napágyak a medence mellett és a tengerparton is ingyenesen használhatóak. A WIFI a közösségi terekben és  a szobákban is díjmentes.

A szálloda weboldala: http://www.avrabeach.gr/en/

Koronavírus elleni intézkedések: https://www.avrabeach.gr/en/we-care

A szálláshely címe: Hrakleidon Avenue - Ixia, 85100 Rhodes, Greece

Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Avra Beach****Avra Beach****Avra Beach****Avra Beach****Avra Beach****Avra Beach****Avra Beach****Avra Beach****Avra Beach****