Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****

Evita Bay****

Görögország / Faliraki

Leírás

A szálloda leírása

FEKVÉS

A 2019 júniusában nyitott 4*-os szálloda Faliraki központjától 1,5 km-re, a repülőtértől 16 km-re, Rodosz központjától és a kikötőtől pedig 11,5 km-re található. A parttól néhány lépés távolságra fekszik. A városban különböző szórakozási lehetőségek, éttermek, bárok, és üzletek várják az idelátogatókat.

ELHELYEZÉS

Szobáinak mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, bérelhető széffel, WIFI-vel, minihűtővel, Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Babaágyat lekérésre biztosít a szálloda.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büfé jellegű reggelit (07:00-10:00), ebédet (12:30-14:30), vacsorát (18:30-21:00), valamint a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat. Napközben snackételeket, szendvicset, pizzát, kekszet, piskótát kínálnak. Ebéd és vacsora alatt fagylalt fogyasztható. Az all inclusive szolgáltatás 10:00-23:00 óra között érvényes. Előzetes lekérésre a szálloda glutén- és laktózmentes menüt biztosít.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Kültéri medence és animációs programok várják a szórakozni vágyókat. Térítés ellenében masszás és fodrászat, valamint elektronikus játékok állnak a vendégek rendelkezésére. A szálloda napközben szórakoztató programokkal, este pedig esetenként tematikus esttel (pl. görög est) várja vendégeit.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, térítés ellenében mosodai szolgáltatások és gyermekfelügyelet bővíti a szolgáltatások körét. A medencék körül a napágyak és a napernyők ingyenesenl vehetők igénybe, míg a tengerparton külön fizetni kell értük. Törülköző letét ellenében kérhető (tengerparti és medencés használattal is). A WIFI a szálloda egész területén díjmentes.

A szálláshely címe: Rodou Kalithea Faliraki 12km, Rhodes 85100

Koronavírus elleni intézkedések: https://evita-hotels.com/coronavirus/

Szálloda weboldal: https://evita-hotels.com/evita-bay/

Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****Evita Bay****