Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****

Cyprotel Faliraki****

Görögország / Faliraki

Leírás

FEKVÉS

A szálloda Faliraki városában, a központtól mindössze 1,5 km-re található. Rodosz várostól 17 km-re, a rodoszi repülőtértől pedig 19 km-re helyezkedik el. A tengerparttól 1,5 km-re fekszik. A közelben számos étterem, taverna, bár található.

ELHELYEZÉS

375 szobájának mindegyike központilag szabályozott légkondicionálóval, széffel, ingyenes WIFI-vel, mini hűtővel, szatellit Tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A standard szobák mérete 23 m2.

Budget Room: nagyobb, mint a standard szoba (28 m2), de félig alagsori, nem rendelkezik erkéllyel vagy terasszal.

Family Bunk Bed: kb. 25 m2, emeletes ágyas szoba.

Family Open Plan: egy légterű családi szoba, 40 m2.

Family Two Space: ajtóval elválasztott kétszobás családi szoba, 45 m2.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büfé jellegű reggelit (07:30-10:00), késői reggelit (10:00-11:00), ebédet (12:30-14:30), vacsorát (18:30-22:00), valamint a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat. Napközben snackételeket kínálnak. A szálloda három bárral rendelkezik, a Kiosk bárban történő fogyasztásokért minden esetben fizetni kell (az üveges vízért is).

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két medence, két gyermekmedence, illetve hatcsúszdás aqua park várja a vendégeket. Az aqua park 10:00-18:00 óra között tart nyitva, a csúszdákat csak a 6. életévüket betöltött gyermekek használhatják. Tiniklub, miniklub, animációs programok segítik a vendégek kikapcsolódását.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, térítés ellenében mosodai szolgáltatások, vásárlási lehetőség bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI a szobákban és a közösségi terekben is ingyenesen használható.

Koronavírus elleni intézkedések:

- Az étteremben a büfé-jelleg megmarad, vagyis a vendégek maguknak szedik az ételeket.- Az étteremben egyszerre 150-en tartózkodhatnak és szintén 150-en fogyaszthatnak a teraszon, így esetleges várakozási idővel is számolni kell.- Belépés előtt szükséges a kézfertőtlenítés.- Maszk használata az étteremben és a bárokban sorban állás közben nem kötelező, de ajánlott, illetve a vendégeknek meg kell tartaniuk az egy méteres távolságot mindenkitől, akivel nem együtt utaznak.- Az italokat eldobható pohárban szolgálják fel.- Az étteremben és a bárokban egy asztalnál maximum hat olyan vendég ülhet, akik együtt utaznak. Mindenki mástól minimum egy méteres távolságot kell tartani.- A fogyasztás végeztével arra kérik a vendégeket, hogy a székeket döntsék neki az asztalnak, hogy a személyzet lássa, az asztalt fertőtleníteni kell.- A szobákat hetente hatszor fertőtlenítik.- A szobákban az utasok kihelyezett kézfertőtlenítőket találhatnak.- Takarítás közben a vendégek nem tartózkodhatnak a szobákban; a takarítónők gumikesztyűt viselnek, az ablakok és erkélyajtó is nyitva lesz az átszellőzés érdekében. - A takarítószemélyzet nem nyúlhat az utasok személyes tárgyaihoz, így kérik ezeket a bőröndben/szekrényben tartani. Ennek hiányában a szobák takarítását nem tudják vállalni.- A fitneszterem 2021-ben nem használható.- A miniklub és tiniklub csak a szabadban működik.- Az animációs programokat megtartják, de az amfiteátrum csak 40%-os kapacitással üzemelhet és a vendégeknek meg kell tartaniuk az egy méteres távolságot mindenkitől, akivel nem együtt utaznak.- Asztalitenisz, darts, íjászat, stb. esetén a vendégek gumikesztyűt és fertőtlenített eszközöket kapnak.- A liftet csak az idős, mozgáskorlátozott, várandós vendégek és a kisgyermekek használhatják, egyszerre maximum négyen tartózkodhatnak bent.

A szálloda weboldala: https://cyprotelfaliraki.com/

A szálloda címe: Faliraki 851 00, Rhodes

Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****Cyprotel Faliraki****