Apollo Beach****Apollo Beach****Apollo Beach****Apollo Beach****Apollo Beach****Apollo Beach****Apollo Beach****Apollo Beach****Apollo Beach****Apollo Beach****Apollo Beach****Apollo Beach****

Apollo Beach****

Görögország / Faliraki

Leírás

A szálloda leírása

FEKVÉS

A szálloda közvetlenül a homokos tengerparton, Faliraki üdülőben, a sziget északi részén, egy csodás zöld övezetben fekszik. A repülőtértől 17 km-re, Rodosz történelmi óvárosától 14 km-re, Faliraki központjától pedig 600 méterre található. Buszmegálló a hoteltől 150 méterre érhető el. A szomszédban, kb. 100 méterre helyezkedik el testvérszállodája, az Apollo Blue, melynek wellness részlegét a vendégek térítés ellenében használhatják.

ELHELYEZÉS

A szálloda szobáinak mindegyike légkondicionálóval (06.15-09.30. között ingyenes), bérelhető széffel, térítés ellenében WIFI-vel, minihűtővel, tea- és kávékészítési lehetőséggel, szatellit Tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A szobák mérete kb. 22 m2.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive és falpanziós ellátással foglalható. Az all inclusive ellátás tartalmazza a reggelit (07:00-09:00, 09:00-11:00), ebédet (12:30-14:00, 14:00-15:30), vacsorát (18:30-19:30, 19:30-21:00), illetve a helyi alkoholos és alkoholmentes italokat. A pezsgőért, whiskykülönlegességekért és röviditalokért, habzóborokért, szénsavas ásványvízért, frissen facsart gyümölcslevekért és minden 24:00 óra utáni fogyasztásért fizetni kell. Félpanziós ellátás esetén az étkezések italok nélkül értendőek, a reggelit és a vacsorát tartalmazzák. Napközben snackételeket, kávét, teát, süteményt és fagylaltot kínálnak – all inclusive ellátást foglaló vendégeknek ingyenesen, míg félpanziós ellátás esetén térítés ellenében. Speciális menüt előzetes lekérésre biztosítanak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Kültéri- és beltéri medence, gyermekmedence, nappali és esti animációs programok, asztalitenisz, röplabda, minifutball, fitneszterem, játszótér, internetsarok, térítés ellenében tenisz, fodrászat és motorizált vízi sportok segítik a kikapcsolódást. A vendégek külön díj ellenében használhatják a 100 méterre található Apollo Blue testvérhotel wellness részlegét.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, csomagmegőrzés, térítés ellenében mosodai szolgáltatások, vásárlási lehetőség bővíti a szolgáltatások körét. A napágyak és napernyők a medence mellett ingyenesen, a tengerparton térítés ellenében használhatóak. A WIFI a szálloda egész területén fizetős.

A hotel honlapja http://www.apollobeach.gr/home/en

Koronavírus elleni intézkedések: https://www.apollobeach.gr/travel-information-covid-19/

A szálláshely címe: Kallithea Avenue, Faliraki 851 05 Rhodes

Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Apollo Beach****Apollo Beach****Apollo Beach****Apollo Beach****Apollo Beach****Apollo Beach****Apollo Beach****Apollo Beach****Apollo Beach****Apollo Beach****Apollo Beach****Apollo Beach****