Afandou Blu***Afandou Blu***Afandou Blu***Afandou Blu***Afandou Blu***Afandou Blu***Afandou Blu***Afandou Blu***

Afandou Blu***

Görögország / Afandou

Leírás

FEKVÉS

A háromcsillagos szálloda a városközponttól 1,5 km-re, Rodosz városától 28 km-re, a repülőtértől pedig 20 km-re található Afandou településen. A homokos-kavicsos tengerparttól 150 méterre fekszik. A közelben, a hoteltől egy km-re helyezkedik el egy 18 lyukú golfpálya, mely egész évben várja az ide látogatókat.

ELHELYEZÉS

A hotel 60 szobájának mindegyike légkondicionálóval (térítés ellenében), minihűtővel, Tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt.

A négyágyas szobák (Quadruple Bunk Beds) egy légterűek, emeletes ággyal rendelkeznek. A családi szobákban (Family Connecting Door) a szobák ajtóval vannak elválasztva.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit (07:30-10:00), ebédet (12:30-14:00), vacsorát (19:00-21:00), valamint a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat (bor, sör, üdítők). Napközben snackételeket, fagylaltot, szendvicset vagy pizzát, kávét, teát és kekszet kínálnak. A bárban A 22:30-00:30 közötti fogyasztás térítés ellenében lehetséges.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső medence elkülönített gyermekrésszel, asztalitenisz, focipálya, játszótér, Tv-szoba, térítés ellenében biliárd segíti a vendégek kikapcsolódását.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, autó- és kerékpár kölcsönzés, térítés ellenében orvosi ügyelet, mosoda bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI a közösségi terekben díjmentesen használható. A napernyők és napágyak a medencénél ingyenesen vehetőek igénybe, míg a tengerparton fizetni kell értük. A szálloda nem biztosít strandtörülközőt.

A szálloda weboldala: https://afandoublu.gr/

A szálláshely címe: Afandou Beach (Paralia Afandou), Reni Area, 85103

Turnus kezdete/vége
Katalógus ár
  Ár -tól
Nap/éj
Ellátás
Utazás
 
Afandou Blu***Afandou Blu***Afandou Blu***Afandou Blu***Afandou Blu***Afandou Blu***Afandou Blu***